20 jan. 2010

Lina

Jag verkligen totalälskar Lina. Hon är den enda person som jag känner att jag kan vara mig själv med. Då menar jag verkligen helt mig själv. När jag är med Lina så behöver jag inte dra på någon mask, jag behöver inte spela att jag är någon annan. Jag behöver aldrig fundera eller analysera händelsekedjor när jag ska säga eller göra något. Jag bara är.

Att bara få vara är för mig en oerhörd lättnad. Det ligger i min natur att oroa mig, att vara nervös och att räkna ut vad som kan hända om jag säger eller gör något. Jag måste alltid tänka flera led framåt när jag ska göra något. Men med Lina kan jag slappna av, jag kan släppa mitt kontrollbehov och bara vara. Lina, du får mig att leva.

Hade det inte varit så att jag just nu är så beroende av min familj, att mitt hem är min borg nu, då hade jag flyttat till Partille för att få vara nära dig. Jag måste ju ordna upp en del saker i mitt liv nu, men jag hoppas och tror att i framtiden, när jag blivit lite mer stabil och vågar tro lite mer på mig själv, då söker jag en lägenhet och bor nära dig!

Lina, jag hoppas du förstår hur värdefull du är för mig. Jag kommer alltid att älska dig.

2 kommentarer:

Lina sa...

Åh gumman vad glad jag blir! Du vet att du betyder så oerhört mycket för mig!

Du känner mig och då menar jag KÄNNER mig. Jag kan vara precis hur som helst med dig. Jag behöver inte vara glad och sprallig , jag kan vara sur och ledsen och arg för du finns där ändå och lyckas alltid muntra upp mig.

När jag ringer dig behöver jag inte prata hela tiden eller ha någonting att säga, det står du för :P Det är så skönt att bara kunna ringa när man känner dig depp eller orolig och inte har så mycket att säga , då sitter du och babblar på om allt möjligt. Alltid lika skönt att lyssna på .

Tack för att du följer med mig i telefon när jag ska åka tåg osv när jag behöver stöd. Fasten jag ringer och väcker dig. Andra kanske skulle bli arga men inte du<3

Jag älskar dig hjärtat!

diana sa...

Haha hjärtat mitt, jag är glad över att du orkar lyssna på mitt oändliga babblande. Du kan ringa mig när som, jag kommer aldrig bli sur för du kan aldrig ringa olägligt, för dig finns inga olägliga tider. Love you long time! <3

 
Copyright 2009 Diana